Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Naše poslanie zostáva rovnaké: Choďte…

Naše poslanie zostáva rovnaké: Choďte…

„Prečo sa búria národy a ľudia vymýšľajú daromnosti?“ pýta sa žalmista v druhom Žalme. Túto rovnakú otázku si kladieme asi často aj my sami, keď sa pozeráme na svet okolo nás. Stále žijeme vo svete, ktorý je porušený a veľmi potrebuje počuť správu evanjelia. A to je poverenie, ktoré sme dostali so všetkými kresťanmi rovnaké.
V tomto teda pokračujeme aj naďalej. Prostredníctvom klubov, seminárov, skupinového aj individuálneho biblického štúdia a publikovaním materiálov pre pracovníkov s deťmi. Viacerí z Vás dostávate naše správy aj z platformy pracujemsdetmi.sk, kde informujeme viac o aktivitách, ktoré organizujú rôzne kresťanské organizácie pre pracovníkov s deťmi a o nových materiáloch, ktoré sa dajú kúpiť alebo stiahnuť. Ak si prajete dostávať aj takéto informácie, prihláste sa k odberu noviniek na adrese pracujemsdetmi@gmail.com.

V Scripture Union Slovakia naďalej pôsobíme medzi deťmi aj rodičmi na viacerých kluboch a prostredníctvom vyučovania Náboženstva v CZŠ Narnia. V súčasnosti pripravujeme materiál pre domáce štúdium Biblie, ktoré Vás prevedie evanjeliom podľa Marka pomocou otázok s obrázkami.
Ďalej pridávame naše staršie osvedčené aj nové materiály na stiahnutie do novej online knižnice  https://kniznica.pracujemsdetmi.sk/sk. Veríme, že spoločnými silami vytvoríme zdroj inšpirácii pre mnohých pracovníkov s deťmi na Slovensku. O nových aktivitách a podujatiach sa dozviete tu: https://pracujemsdetmi.sk/podujatia/

Ako všetky podobné organizácie sme závislí od Božej milosti a Vašej priazne, ktorá nám pomáha fungovať a slúžiť už 29 rokov :) Hľadáme viac spôsobov, ako financovať našu službu a tu Vám ponúkame hneď tri rôzne možnosti. Pravidelné aj jednorázové. Vopred Vám ďakujeme.  

Tlačivá na poukázanie 2% nájdte tu: http://rozhodni.sk/poukazatel/tlaciva-na-poukazanie-2-z-dane/
Údaje organizácie: Scripture Union Slovakia, občianske združenie,
Legionárska 4/4404, 811 07 Bratislava, IČO: 17333636

Jednorázové alebo pravidelné príspevky môžete posielať aj cez darcovský portál dakujeme.sk  https://www.dakujeme.sk/organizacia/843/

Ďakujeme za Vaše modlitby a povzbudenia, ktoré od mnohých Vás dostávame.

grantyNezaradenéNovinky