Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Jednorázovo alebo dlhodobo?

Jednorázovo alebo dlhodobo?

Prednedávnom sme uverejnili na stránke uverejnili výzvu, či nájdeme v tomto jubilejnom roku, keď sa Scripture Union dožíva 150 rokov, nových podporovateľov. Konkrétne, či nájdeme 150 darcov. Bola to odvážna výzva a musíme priznať, že príliš ambiciózna. Ale, sme veľmi vďační za nových pravidelnách darcov, ktorí sa prihlásili, a pravidelne našu službu podporujú.

V tomto období ste určite všetci zavalení so žiadosťami o 2% z vašich daní. Je veľmi dobré, že túto možnosť stále máme. Aj tento rok sme v zozname prijímateľov 2%

V skutočnosti však dlhodobý záväzok, ktorí viacerí z Vás urobili, je významnejšou pomocou, nakoľko je takáto podpora stabilnejšia, vieme, že na našu službu myslíte aj počas roka a vidíte jej význam.

Samozrejme, že budeme veľmi radi, ak sa rozhodnete svoje 2% venovať nám. Môžete však urobiť aj dlhodobý záväzok a podporovať našu službu pravidelne mesačným príspevkom 5 či 10 €. Môžete tak urobiť tu: SK66 3100 0000 0040 0029 4705

Ďakujeme.

150 rokov SU