Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Na polceste

Na polceste

Letné prázdniny sa prehupli do druhej polovice a aj naše aktivity sú tak trochu na polceste. Máme za sebou dva tábory. Tým prvým bol Detský Bible camp v Žiarskej doline, kde sme objavovali niektoré príbehy na ceste. Či to už bola cesta do Emaus, do Gazy, či do Damašku, vždy sme odhalili nové stopy na ceste poznania evanjelia.

camp

Druhou akciou leta bol medzinárodný športový tábor Teengames vo Francúzsku, ktorý je už tradične namiešaný pre teenagerov z rôznych krajím Európy. Spoločné výlety, športové zápolenia, skupinové diskusie a osobné skúsenosti s Bohom sú súčasťou akčného týždňa vždy v inej krajine. Okrem zážitkov naše dievčatá vybojovali zlato v basketbale!

teengames

Pred nami je ešte jeden menší pobyt pre teenagerov fit4life, kde sa budeme spoločne zamýšľať na otázkami, ktoré si už mnohí položili pred nami. Túžime nájsť osobné odpovede do našich vlastných životov v dnešnej dobe. A to všetko pod Tatrami!

Ďakujeme Pánu Bohu za všetkých vedúcich, ktorí svoj voľný čas, energiu a nápady venovali toto leto deťom a teenagerom. A sme vďační za vás všetkých, ktorí nás nesiete na modlitbách a povzbudzujete nás.

 

Bibliaprázdninytábor