Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Vianočný pozdrav

Vianočný pozdrav

Školský rok začal prednedávnom a už sú tu Vianoce.

Jesenné prázdniny na konci októbra si už skoro nepamätáme. Ešte že material z prázdninového klubu, ktorý sme vtedy organizovali nám zostal a radi sa o neho podelíme. Zažite aj vy svoj Farebný deň s Rút.

S dobrovoľníkmi sme absolvovali mikulášsku víkendovku, na ktorej sme stavali mosty medzi sebou, nami a našou službou a nami a Bohom, o ktorom na našich táboroch rozprávame.

S deťmi na Mami klube vo Svätom Juri sme uložili Ježka Ferka na zimný spánok, ale stretnutia klubu budú pokračovať aj počas celej dlhej zimy. Len na tie Vianoce si dame krátku prestávku.

Eva55

S dievčatami na klube Veľká Výprava v Pezinku sme sa dozvedeli veľa vecí o Biblii, vyrobili množstvo krásnych výrobkov, vymaľovali veľa omaľovánie, zahrali veľa hier a každotýždenne si užívali spoločný čas.

Stena1

Na rodičovskej konferencii v Narnii sme sa s rodičmi rozprávali o dôležitosti čítania Biblie a o tom, ako to robiť čo najlepšie.

Sme vďačné aj za svojich zahraničných kolegov, s ktorými sme sa mohli stretnúť koncom novembra a začiatkom decembra. Lea na tréningu pre mladých vodcov v Scripture Union a Natália na marketingovom tréningu o Veľkej výprave.

Veľká výprava je náš dlhodobý projekt a tešíme sa z každého pokroku, ktorý urobí, ale aj očakávame, čo všetko nás ešte čaká. Túžime po tom, aby táto špeciálna Biblia pomohla mnohým deťom a ich rodičom tráviť hodnotný čas strávený spoznávaním Biblie.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vecí sa deje mnoho, čas ide niekedy až pri rýchlo a plánov máme veľa. Je super mať príležitosť zastaviť sa a na chvíľu zamerať náš pohľad na toho, ktorý sa k nám sklonil, aby sa stal jedným z nás, aby žil život podobný tomu nášmu a aby ho nakoniec obetoval práve kvôli nám.

Prajeme vám, aby ste počas tohtoročných vianočných sviatkov odložili veci, ktorých máte celý rok plnú hlavu, spomalili a naplnili svoj čas tými najdôležitejšími vecami, na ktoré večne nemáte čas.

Nech oslava narodenia nášho Spasiteľa naplní radosťou vašu každodennosť a nech láska, s ktorou sa k nám sklonil, pozdvihne vase oči k realite večnosti.

StoryShortkompr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

adventKlubyNovinkyVianoce