Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Najdôležitejšie pravidlo: linkage, čiže prepojenie

Najdôležitejšie pravidlo: linkage, čiže prepojenie

Veľké rodinné stretnutia môžu byť únavné, frustrujúce a stresujúce. Alebo inšpirujúce, povzbudzujúce a obohacujúce. A práve takéto bývajú medzinárodné stretnutia veľkej rodiny národných hnutí Scripture Union. Začiatkom novembra sa uskutočnila vzdelávancia konferencia Scripture Union v Prahe. Zišlo sa nás tam asi 25 z celej Európy a krajín bývalého Sovietskeho Zväzu. Aj keď hovoríme rôznymi jazykmi, máme rôzne skúsenosti a podmienky, spája nás jedno – spoločná misia, ktorou je otvárať Bibliu s deťmi a mladými ľuďmi spôsobom, ktorý zmení ich životy.

Témou konferencie však boli peniaze a fundraising. Teda nie celkom. Keď sa povie slovo fundraising, väčšina ľudí si predstaví verejné zbierky, darcovské portály alebo grantové projekty. No konferencia s Jerrym Twomblym bola predovšetkým o pozvaní k dlhodobému vzťahu. Namiesto slov prikladám kreslené poznámky.A pozvanie pripojiť sa k spoločnej misii.

Daruj na Vianoce svojim deťom čas, keď si spoločne otvoríte Bibliu.

Biblialeadershipškolenie