Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Kolotoč klubov sa rozbehol

Kolotoč klubov sa rozbehol

Október so sebou každoročne prináša zvýšenie životného tempa, aspoň teda u nás. A to z jedného hlavného dôvodu. Začína sa sezóna pravidelných klubov, ktoré vedieme či spoluorganizujeme, ale hlavne sa na ne chodíme hrať :) S deťmi rôznych vekových kategórií.

Tento rok sa každotýždenne chodíme hrávať do klubov dvoch.

Prvým z nich je MAMIklub v Svätom Jure, štvrtkové doobedie pre mamičky s drobcami od jedného do troch rokov. Spolu sa hráme, cvičíme, spievame, rozprávame si príbeh z Biblie a počas divadielka sledujem príbeh o rodine Ježkovcov. Deťúšiky sú krásne, veselé, šikovné a hravé a najmä sa neuveritene rýchlo učia novým veciam, takže práca s nimi je skutočne odmeňujúca. Veríme, že tento klub je skvelým miestom aj pre mamičky, ktoré sa tu môžu bližšie spoznať a budovať tak hlbšie vzťahy. Klub je otvorený pre všetky mamičky z okolia.

Druhým našim klubom je klub Veľká Výprava, ktorý organizujeme ako jeden z voľnočasových klubov pre žiakov CZŠ Narnia v Pezinku. Spolu so štyrmi tretiačkami sme sa vydali na výpravu po stopách tajomného pána Ch., ktorý nám zanecháva indície, ktoré nás vždy nasmerujú k nejakému príbehu z Biblie, v ktorom sa dozvieme niečo nové o ňom, ale aj o sebe. Okrem toho si vždy niečo spolu vyrobíme, aby sme nezabudli, čo sme sa to naučili.

20131017_145018

KlubyNovinky