Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Nech svetlo svieti aj najbližších 30 rokov (fundraising)

Nech svetlo svieti aj najbližších 30 rokov (fundraising)

OSLAVUJEME 30. VÝROČIE PRÁCE SCRIPTURE UNION NA SLOVENSKU!

Ak sledujete Scripture Union na sociálnych sieťach, možno ste si aj vy zaspomínali na niektoré okamihy, kedy práca Scripture Union zasiahla práve váš život.

Našou túžbou celých 30 rokov bolo prinášať svetlo Božieho Slova do životov detí, teenagerov, mladých dospelých a rodín na Slovensku. A túžime po tom, aby toto svetlo svietilo aj naďalej počas najbližších rokov a desaťročí.

Naša práca je však závislá na dobrovoľných darcov, ktorým naša práca dáva zmysel a považujú za hodnotnú natoľko, že sú ochotní pridať ruku k dielu aj svojimi financiami. Bez takýchto ľudí by to nešlo.

Za 30 rokov sa ale aj svet fundraisingu zmenil. V minulosti bola naša práca často zastrešovaná darmi zo zahraničia vo veľkých hodnotách. No ako mnohé iné neziskové organizácie, aj my sme si uvedomila, že podpora, na ktorej sa dá stavať do budúcnosti vyzerá ako podpora množstva ľudí, ktorí sú schopní a ochotní dávať každý mesiac malú čiastku.

A preto ste dostali túto správu. Boli by sme neuveriteľní vďační, keby sa medzi vami našli niekoľkí, ktorí by boli ochotní pridať sa k našej túžbe, aby svetlo Božieho evanjelia osvecovalo cestu deťom a mladým ľuďom na Slovensku pomocou našej služby aj naďalej.

Rozumieme však tomu, že pravidelné dávanie nie je niečo, čo si môže vrámci svojich finančných možností dovoliť každý a preto sa budeme veľmi tešiť aj z jednorázových narodeninových darov.

Pripravili sme si pre vás aj symbolickú odmenu v podobe špeciálnej sviečky, ktorá bude svietiť u vás doma ako znak vďaky za to, že ste pomohli aj naďalej rozsvecovať svetlo evanjelia na Slovensku.

Pri vyššej jednorázovej podpore by sme vás radi odmenili aj pexesom Jeden príbeh, ktoré môžete používať u vás doma alebo ho darovať deťom vo vašom okolí. Nie je to len hra, ale aj pomôcka na rozprávanie celého príbehu Biblie a má skutočne rôznorodé využitie.

Samozrejme rozumieme aj tomu, že nie každý nás bude môcť podporiť. Vašu podporu môžete vyjadriť modlitebne, podporou na sociálnych sieťach, prítomnosťou na workshopoch, či odporúčaní našej služby vašim známym.

Svoju podporu môžete realizovať vyplnením tohto formuláru.

Ďakujeme

30 rokov SUSKfundraisinggrantyNovinky