Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Už viete, komu venujete svoje 2%?

Už viete, komu venujete svoje 2%?

Závratnou rýchlosťou sa blíži obdobie, kedy nám štát dá možnosť rozhodnúť o drobnej časti našich daní. 2% sa zdajú byť zanedbateľnou čiastkou, no pre organizácie, ktorým ich môžete venovať, tieto príspevky až také zanedbateľné rozhodne nie sú.

Ak sa rozhodnete svoje 2% darovať práve nám, vaše financie použijeme na prácu s mladými vedúcimi, vo veku od 15-23 rokov, s ktorými sa počas roka pravidelne stretávame a okrem prípravy táborov a prázdninových klubov sa venujeme aj práci s týmito mladými ľuďmi po duchovnej, osobnostnej aj praktickej stránke.

Team 2015

Veľmi sa z tohtoročného tímu tešíme, zatiaľ sme spolu zorganizovali dva prázdninové kluby, z ktorých jeden materiál už môžete nájsť v sekcii Literatúra a ďalší sa tam objaví v priebehu najbližších týždňov. Okrem toho sa každý mesiac stretávame na spoločné štúdium Biblie a z dvoch víkendoviek, ktoré spolu v priebehu roka absolvujeme už máme jednu za sebou a na druhú sa tešíme. V tomto období začíname pomaly pracovať na letnom tábore.

Najnovšie informácie o práci Scripture Union si môžete stiahnuť vo formáte pdf: Novinky 2015

doskaNovinky