Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Za jeden povraz

Za jeden povraz

Tento školský rok sme začali netradične. V spolupráci s našimi kamarátmi z Athletes in Action sme organizovali teambuildingové dopoludnie pre prvákov z novootvorenej cirkevnej základnej školy Narnia v Pezinku.

 

Bola to nová výzva, lebo keď sa povie teambuilding, väčšinou si predstavujeme ako účastníkov teenagerov alebo dospelých ľudí, ktorí sa spolu zabavia, v spoločných aktivitách a netradičných situáciách prelomia ľady a spoznajú sa navzájom iným spôsobom, čo im neskôr umožní lepšie spolupracovať.

 

Takéto výsledky sme od šesťročných detí samozrejme očakávať nemohli. No napriek tomu to vôbec nebol zlý nápad. Deti, ktoré prvýkrát nastupujú do školy sa stávajú súčasťou kolektívu, zažívajú spolupatričnosť aj súťaživosť, kamarátstva aj roztržky a je vlastne veľmi užitočné, ak aspoň trochu pochopia, že im to všetko pôjde lepšie, ak budú všetci ťahať   Za jeden povraz.

Presne takto sme nazvali naše doobedie, počas ktorého sme sa hrali teambuildingové hry, rozprávali si príbehy pomocou Story cubes a budovali naše konštrukčné schopnosti pomocou Toobeez. Jeden z výsledok môžete vidieť na obrázku.

Toobeez

Toobeez sme dostali darom od zboru Shenley Christian Fellowship v Milton Keynes, ktorý nás pravidelne podporuje za čo sme veľmi vďační. Toobeez sme teda prvýkrát naozaj skúšali v akcii a sú super, takže sme sa s nimi určite nehrali naposledy.

Veľkým finále bol nafukovací skákací hrad rozložený v telocvični. Deťom sa páčilo a nám tiež. Veľmi radi si podobnú akciu zopakujeme.

 

Ak máte pocit, že vášmu tímu by tiež prospelo takýchto pár hodín zameraných na rozvoj spolupráce, pokojne sa nám ozvite. Teambuildy radi zorganizujeme pre tímy pracovníkov s deťmi alebo dorastom. Snažíme sa ich ušiť na mieru, tak sa pokojne ozvite na náš mail, ktorý nájdete v kontaktoch, napíšte nám svoje predstavy a potreby a určite niečo vymyslíme.

teambuildingTvoríme