Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Presťahovali sme sa

Presťahovali sme sa

Asi mnohí viete a možno niektorí ešte nie, ale office Scripture Union sa toto leto sťahoval. Po vyše siedmych rokov sme opustili Petržalku, kde sme sídlili v budove CZŠ Narnia a presťahovali sme sa na vidiek :) Do Pezinka, kde sa v septembri otvárala nová pobočka CZŠ Narnia, takže sme vyšli z jednej skrine, vošli do ďalšej a namiesto panelákov máme zrazu výhľad na svahy Malých Karpát. Príjemná zmena.

Sťahovanie ale nie je vôbec jednoduchá záležitosť, najmä ak musí človek pretriediť a zbaliť sedem rokov kreatívnej práce, tony literatúry, neskutočné množstvo materiálov na ručné práce a kopu iných viac aj menej podstatných vecí. Vďaka pomoci statočných mužov sa v auguste podarilo všetko zbaliť a preniesť a na nás zostala úloha si zariadiť novú kanceláriu a všetko vybaliť.

Ide nám to po kúskoch a tešíme sa z každého pokroku, kanceláriu si skrášľujeme, veci v sklade sa snažíme prehľadne triediť a uzatvárame stávky, ako dlho asi nám tu ten kvázi poriadok vydrží.

Každopádne je koniec septembra a už to u nás vyzerá celkom k svetu, tak ak chcete prísť na návštevu, ste veľmi vítaní!

DSCN1216

DSCN1214

DSCN1217 DSCN1215

Novinky