Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Ako šlo evanjelium do sveta

Ako šlo evanjelium do sveta

AKTUALIZÁCIA

Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do kampane, vďaka Vašej podpore sme získali dostatočné prostriedky na prípravu a tlač dvoch knižiek, prípravu seminárov aj podcastov. Ďakujeme!

Hotové knižky si môžete objednať priamo na tomto linku.

Jedným so spôsobov, akým pomáhame rodinám a cirkvám, je tvorba knižiek, ktoré pomôžu rodičom, učiteľom náboženstva či vedúcim práce s deťmi v cirkevnom zbore ponoriť sa spolu s deťmi do konkrétnej biblickej knihy a zistiť, aké poklady sa v nej skývajú.

Po úspechu knižky, ktorá nás previedla Evanjeliom podľa Marka, teraz pripravujeme knižku, s ktorou sa vydáte na dobrodružstvo celou knihou Skutkov.

Pripravujeme materiál pre rodiny, ale aj súbor lekcií pre cirkevné zbory či skoly. Okrem vydania knižky by sme radi zorganizovali aj tréning vo viacerých mestách na Slovensku, pretože osobné stretnutia s ľuďmi, ktorí pracujú s deťmi sú naše najobľúbenejšie!

Tieto materiály sme sa rozhodli vydať s pomocou širšej verejnosti, a preto sme naštartovali kampaň na darcovskom portáli Donio.

Na čo získané peniaze použijeme?

Získané peniaze použijeme na pokrytie praktických nákladov spojených s vydaním knižky – zaplatíme korektorku textov, grafičku, ktorá bude knižku zalamovať a tlač 300 kusov knižky pre rodiny a 300 kusov lekcií pre cirkevné zbory či školy.

Ak sa nám podarí vyzbierať viac peňazí, použijeme ich na cestovanie po Slovensku a organizáciu školení, na ktorých budeme ľudí učiť, ako s týmto materiálom, čo najlepšie pracovať.

Pri splnení tretieho mílniku, natočíme a uverejníme miniepizódy nášho podcastu Pracujem s deťmi na našom youtube, v ktorom sa zastavíme pri každom z 28 príbehov, ktoré sme pre vás v knižke spracovali. 

Viac sa dozviete priamo tu:

https://www.donio.sk/pribeh/2411

fundraisingNovinky