Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > 30 rokov Scripture Union Slovakia

30 rokov Scripture Union Slovakia

Občianske združenie Scripture Union oslávi na jeseň tohto roku 30. výročie od začiatku práce na Slovensku! Mnohí ste sa za tých 30 rokov stretli s nami, či už vo forme publikácií, táborov, seminárov, konferencií, mamiklubov či webinárov. 
Aby sme toto výročie oslávili, radi by sme poskladali Kroniku spomienok na všetko a všetkých, ktorých sa táto práca nejakým spôsobom dotkla a niečo v nich zanechala.  
Chceli by ste do tejto Kroniky pridať aj svoju spomienku? Ak máte doma nejakú fotku z akejkoľvek SU akcie a ak máte akúkoľvek spomienku, budeme veľmi radi, ak nám ju v krátkosti napíšete (úplne stačia dve-tri vety). Boli by sme veľmi radi, keby sa nám takýmto spôsobom podarilo vyzbierať čo možno najviac spomienok. Bolo by super, keby ste nám svoju spomienku poslali do 15. augusta 2021, aby sme mali čas všetky príspevky spracovať. Ešte sa s týmto termínom raz pripomenieme :)
Najväčšie oslavy budú samozrejme prebiehať na jeseň, o všetkom vás budeme informovať mailami (sľubujeme, že ich nebude veľa!) alebo na sociálnych sieťach. Môžete nás sledovať na fb alebo na instagrame.
Ďakujeme

30 rokov SUSK