Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Keď sa zídu deti…

Keď sa zídu deti…

Teda nie úplne deti, ale pracovníci s deťmi :) Ale, keď sa zídu pracovníci s deťmi, stávame sa deťmi, ktoré sa spolu hrajú, spievajú, rozprávajú, jedia a učia sa.

Na Konferencii Detskej Služby v Liptovskom Mikuláši sa nás zišlo počas posledného októbrového týždňa asi 150. Nádherné počasie sme nevyužili na túry, ale ponorili sme sa do témy „Dieťa-rodina-cirkev-dnes“. Témami nás sprevádzala Noema Brádňanská Ondrašek a praktické zručnosti sme získavali počas seminárov. Všetky nahrávky už máme na webe, a tak si môžete už vypočuť aj tie, ktoré ste nestihli.

Pridanou hodnotou našich konferencií už tradične býva Kaviareň, ktorá vytvorí skvelú atmosféru z akéhokoľvek chladného priestoru. Výhodou školy v L.Mikuláši, kde sa konferencia konala bolo, že všetky aktivity konferencie sa konali na jednom poschodí, či už prednášky, semináre, stravovanie, predaj literatúry aj kaviareň, a preto ste mali šancu sa viac stretnúť s novými ľuďmi, posedieť a nemuseli ste blúdiť po budove a hľadať seminárne miestnosti.

Ďakujeme všetkým účastníkom, ktorí následne vyplnili hodnotiaci dotazník. Vaše názory po predchádzajúcej konferencii sme zohľadnili pri príprave tejto, a tak isto to chceme robiť aj do budúcnosti.

Sme vďační sa celý tím a tešíme sa na spoločné stretnutie opäť o dva roky. Medzitým sledujte podujatia na stránke pracujemsdetmi.sk, určite sa na menších workshopoch a kurzoch stretneme v regiónoch aj častejšie.

Krátky náhľad na to, ako nám bolo, si môžete pozrieť tu:

Fotografie a video: Braňo Schmogrovits

školenie