Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Konferencia Detskej Služby

Konferencia Detskej Služby

20170915_123052V dňoch 15.-17.septembra sa konala 3.celoslovenská Konferencia detskej služby v Banskej Bystrici, ktorú spoločne organizovali Detská misia, VivaNetworkKatedra TaK UMB, Christiana a Scripture Union Slovakia. Po Žiline a Prešove sme sa presunuli do stredu Slovenska.

 

 

Kontinuálne vzdelávanie pracovníkov s deťmi v cirkvi a kresťanských organizáciách vnímame ako kľúčové. Potrebujeme byť v neustálom kontakte s odborníkmi s rôznych oblastí, rozvíjať svoju vlastnú odbornosť a kreativitu, ale predovšetkým, potrebujeme byť viac a viac ukotvení v Božom slove, ktoré nám dáva bezpečný rámec našej služby.

 

 

Areál SOŠ Pod Bánošom, kde sa konferencia konala, bolo mimoriadne vhodné miesto pre účely podobných akcií. Všetci sme ocenili zhromažďovacie priestory, triedy na semináre, jedáleň aj ubytovanie na jednom mieste.

 

jimNajväčším problémom bolo vybrať si z množstva seminárov. Na stránke už pribudli nahrávky, tak si budete môcť vypočuť aj tie, na ktoré ste sa nedostali.

Jedným z hosťov na konferencii bol aj Jim Hammett, ktorý dlhý čas pôsobil v táborovej službe Scripture Union v UK. Na troch seminároch sa podelil s nami o svoje dlhoročné skúsenosti.

Našou túžbou je stretávať sa na podobných konferenciách každý druhý rok. Aby sme sa mohli zlepšovať, poprosili by sme tých, čo sa konferencie zúčastnili, aby vyplnili hodnotiaci dotazník.

V čase medzi konferenciami by sme radi prišli so seminármi o práci s Bibliou všade tam, kde to potrebujete. Budeme čakať na pozvanie :)

KDS logo

 

Bibliaškolenie