Aby ste si mohli stiahnuť naše materiály, zadajte prosím Váš email. Budeme Vás tak môcť informovať o nových materiáloch a akciách. Ďakujeme za pochopenie.

Zavrieť

Blog > Online prihlášky: ako ste nám pomohli a čo ďalej

Online prihlášky: ako ste nám pomohli a čo ďalej

Keď sme spúšťali nový web, hlavným dôvodom, prečo sme to vôbec robili, bolo zjednodušenie komunikácie so všetkými, ktorí sa našich aktivít buď zúčastňujú alebo na ne prihlasujú svoje deti, či tými, ktorí sa zaujímajú o čítanie a spoznávanie Biblie.

Jednou z najdôležitejších funkcií, ktorú sme spravili, je možnosť prihlásiť sa na akcie (tábory, kluby) elektronicky, vyplnením jednoduchého (aspoň sme dúfali) formulára bez potreby zbytočných papierovačiek. Avšak od leta, kedy sme web spustili, táto funkcia trochu ležala ladom, keďže až do teraz sme neorganizovali akciu, ktorá by takéto prihlasovanie vyžadovala.

To teda znamenalo, že sme toto prihlasovanie nemali naživo odskúšané, čo sa nám aj vypomstilo. Týmto by sme sa teda chceli ospravedlniť všetkým rodičom, ktorí sa márne snažili prihlásiť svoje dieťa na  prázdninový klub, lebo im buď systém odmietal zobrať dátum narodenia, alebo akokoľvek ináč dieťa nezaregistroval, aj keď sa zdalo, že žiaden problém nenastal.

Chceme sa Vám však aj poďakovať, lebo práve vďaka tomuto zaťažkávaciemu testu sme boli schopní tieto chyby postupne ponachádzať a poodstraňovať, čo znamená, že v lete už bude web kompletne pripravený a otestovaný na prihlasovanie sa na tábory. Dúfame, že vám to do budúcna uľahčí život a je nám ľúto, že práve pri tejto príležitosti to mohlo spôsobiť úplný opak.

Novinky